Echipa IT Assist

Oamenii sunt considerati in IT Assist o valoare fundamentala. Credem in spiritul de echipa si in ceea ce oamenii pot obtine prin pasiune si daruire. Oamenii sunt cei care formeaza o companie asa ca da-ne voie sa-ti prezentam echipa IT Assist, oricand, cu bucurie, gata sa-ti fie de folos, gata sa puna tehnologia sa lucreze pentru eficienta si prosperitatea afacerii tale.

Management

Bogdan DODU

Director General

Bogdan Dodu vine cu o vasta experienta in domeniul IT, incepand ca programator in cadrul Akela, apoi team leader si detinand ulterior mai bine de 7 ani functii de management in cadrul departamentului IT al UPC Romania. Ca si pregatire profesionala Bogdan Dodu este un polivalent cu experienta IT la cel mai inalt nivel dar si solide cunostinte de afaceri, el detine pe langa o serie de atestate si certificari in domeniul IT precum PMP, MCAD sau ITIL si un MBA al prestigioasei "Telfer School of Management" operat prin "Bucharest School of Management". 

Mircea MITU

Director Tehnic

Mircea MITU, membru fondator al IT Assist are o experienta personala de peste 10 ani in domeniul tehnologiei informatiei. Licentiat al Universitatii Politehnice Bucuresti, Mircea si-a inceput cariera ca inginer de sistem, inginer de retea si webmaster, evoluand apoi catre zona de product management si securitatea informatiei.

Incepand din anul 2003, Mircea a condus divizia Linux din cadrul BitDefender pentru mai bine de 3 ani facand din solutiile Linux ale BitDefender unele dintre cele mai cunoscute si repurtate produse la nivel mondial.

Din anul 2006 Mircea Mitu devine Directorul de Core Technologies (Technologii primare) in cadrul BitDefender avand ca responsabilitati coordonarea procesului de cercetare si dezvoltare de noi tehnologii, licentierea de tip OEM a tehnologiilor BitDefender dar si coordonarea si dezvoltarea de patente si marci.

In decursul timpului Mircea a urmat cursuri de specializare si obtinut numeroase certificari in Project Management, Product Management, Product Marketing, Securitatea Informatiei (NSA Infosec Assesment) si a devenit membru in organizatii de IT interne si internationale cum ar fi PROLINUX (Romanian Linux Users Group) unde Dl Mitu este membru fondator sau iSEC (Information Security Expert Center).

In calitate de reprezentant BitDefender, Mircea Mitu a participat la zeci de conferinte interne si internationale in Europa, Asia si Statele Unite, sustinand in cadrul multora dintre acestea prezentari si avand interventii extrem de bine apreciate de comunitatea internationala a specialistilor in securitatea nformatiei.

Din Septembrie 2008 Mircea Mitu a preluat conducerea executiva a echipei tehnice IT Assist in calitate de Director Tehnic.