Pe 21 iunie suntem #GataLa4

Posted by alex_boostyourbusinessro on June 21, 2018

image002.png

IT Assist nu se dă în lături de la provocări. Așa că atunci când Red Bull a venit cu propunerea să facem din nou echipă împotriva celei mai lungi zile din an, n-am stat pe gânduri.  

 

Pe 21 iunie, Red Bull revine cu operațiunea #GataLa4. Astfel, corporatiștii români participanți vor transforma cea mai lungă zi din an în cea mai scurtă zi de muncă. 

 

În 2017, IT Assist s-a alăturat demersului #GataLa4 împreună cu alte 20 de companii, precum Banca Transilvania, UPC și BMW. Așa se face că, într-o zi de miercuri, mii de corporatiști au terminat mai repede programul și s-au bucurat de o după-amiază cu activități grozave pregătite special pentru ei. Ca să vă faceți o idee mai clară despre cum s-au întâmplat lucrurile, puteți să aruncați un ochi pe redbull.ro/gatala4.  

 

Anul acesta, spunem DA din nou provocării Red Bull, pentru ca angajații IT Assist să termine un pic mai repede programul și să beneficieze de o oră, două, în plus pentru ei.

 

Pentru 2018, Red Bull a pregătit o nouă serie de surprize pentru după-amiaza zilei de 21 iunie:  

  • concert E.M.I.L. @ Food Circus, Pipera;  
  • clase de yoga la WorldClass 
  • muzici de vară și băuturi colorate la cele mai hip terase din București (Control, Energiea & Expirat). 

Prin urmare, pe 21 iunie, ne supraîncărcăm bateriile pentru a termina mai repede treaba, iar la ora 4:00 PM ne luăm aripile din cuier și zburăm către activitățile mișto organizate de Red Bull. Să mai auzim noi pe cineva că nu știu corporatiștii să se distreze!

 

O2VbLzzv.jpglogo.jpg