O zi din viata 

Afla cum poti gestiona provocarile muncii in echipa, cu colegi la distanta, pe teren, program flexibil, iterari rapide si canale multiple de comunicare

Completeaza formularul de mai jos pentru a primi acces la un continut exclusiv video si infografic despre cum arata o zi tipica din viata unui antreprenor, a unui proiectant in constructii, a unui medic, a unui profesionist in finante sau in retail.

Completeaza formularul de mai jos si primesti automat prezentarea IT Assist
"O zi din viata unui ..."

 

 

Dă-i echipei tale acces către informația de care are nevoie, direct din Microsoft Teams. Ocupă-te de toate conversațiile, fișierele și uneltele dintr-un singur spațiu de lucru. Bucură-te de acces instant la SharePoint, OneNote, PowerBl și Planner. Microsoft teams aduce împreună chat-ul, content-ul, oamenii și uneltele, într-un singur hub, oriunde ai fi.

* indicates required

Vă puteți dezabona în orice moment făcând clic pe link-ul din subsolul e-mailului primit.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Folosim cookie-uri pentru a-ți asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru.
Prin continuarea navigării confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie conform Politicii de Confidențialitate.