Tocmai am lansat IT Assist Managed Security Services și suntem foarte încântați de asta!

Posted by alex_boostyourbusinessro on March 20, 2020

În mediul IT există multe probleme de securitate, mai ales pentru firmele mici, dar uneltele potrivite pot schimba regulile jocului.

Securitatea poate uneori să devină prea complexă, de asemenea, poate să devină costisitoare, dar nu trebuie să cheltui mai mult, ci mai smart.

Cu atât mai mult cu cât securitatea de multe ori nu este văzută ca o prioritate în business - un lucru de care atacatorii țin mereu cont.

Ține-ți compania în siguranță: de la eliminarea riscului de spam și viruși din inbox până la blocarea atacurilor de tip ransomware și phishing, poți lua cu ușurință pașii necesari pentru a preveni întâmplarea atacurilor.

Iată cum te putem ajuta!

IT Assist Managed Security are grijă de aceste aspecte pentru tine.

De la eliminarea email-urilor periculoase până la protejarea datele de intruși, te simți în siguranță și te poți concentra pe ceea ce contează - partea de business.

Managed Endpoint Security

Enterprise Antivirus, Patch Management și Disk Encryption, funcționând la capacitate maximă, sunt susținute de capacitățile noastre profesionale de Monitorizare, Management și Raportare.

Managed Email Security

Fii sigur că mailurile tale sunt mereu în siguranță în fața oricărui pericol. Sistemul nostru de Managed Email Security scanează mailurile de atașamente periculoase și te ține în siguranță în mod automat. Primești până și o notificare care să te țină la curent cu cele petrecute.

Managed Microsoft 365 Security

De la autentificarea în mai mulți pași, până la politici de securitate îmbunătățite, ne asigurăm că beneficiezi de tot ce e mai bun. Ne place să ținem și scorul, așa că mereu îți cunoști nivelul de securitate.

Managed Office 365 Backup

Noi ne asigurăm că totul merge bine, iar datele tale sunt mereu accesibile. Iar tu te concentrezi pe ceea ce contează.

Penetration Testing

Nu așteptăm să se întâmple un atac pentru a vedea ce poate fi îmbunătățit. Prin testare și remediere ne asigurăm că site-ul și rețeaua ta sunt mereu sigure.

Website Protection

De la Web Security până la prevenirea atacurilor DDoS, ne asigurăm că partenerii tăi te pot găsi ușor și sigur pe net.

Training și testare pentru Security Awareness

În zilele noastre, toată lumea lucrează de la distanță din rețele noi și nesigure și aceasta este oportunitatea perfectă pentru cei cu intenții rele. Sunt mulți bani noi de câștigat prin răspândirea veștilor răuvoitoare despre Covid-19, tratamente false și diagrame live false. Antrenează-ți colegii să recunoască o astfel de tentativă de fraudă și testează rezistența lor la phishing. Comparați capacitatea companiei dvs. de a rămâne în siguranță cu alte companii de dimensiunea dvs. din industria dvs. Ne-am asociat cu liderii mondiali în programele de hacking etic și de security awareness pentru a oferi o colecție completă online de instruire și testare pentru toți colegii tăi.

Păstrând mereu securitatea la zi și având grijă ca sistemele tale să fie mereu rezistente la atacuri, serviciul nostru de Managed Security este unealta ideală pentru a-ți ține compania la adăpost.

Vrei să afli mai multe? Scrieți-ne la managedsecurity@itassist.eu pentru a lua legătura cu experții noștri în securitate.

 

Folosim cookie-uri pentru a-ți asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru.
Prin continuarea navigării confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie conform Politicii de Confidențialitate.