"Modern Workplace" 26 Sept - Cum a fost la eveniment

Posted by admin on October 8, 2018

blog.png

Evenimentul din 26 Septembrie "Modern Workplace", realizat impreuna cu partenerul nostru Microsoft, a avut ca tema prezentarea unui mediu de lucru modern, bazat pe platforma Microsoft 365, dar si anuntarea lansarii unor servicii exclusive pentru clientii IT Assist.
In urma cu un an IT Assist si-a prezentat viziunea sa pentru 2017-2020, cea de digitalizare a companiilor pana la stadiul de AI-Driven Business, in care sisteme de inteligenta artificiala automatizeaza si gestioneaza procesele interne sau ofera recomandari si suport in luarea deciziilor de business.

Microsoft 365, componenta a viziunii IT Assist de digitalizare, reuneste productivitatea de cea mai inalta clasa a Office 365 cu capacitati avansate de securitate si gestionare a dispozitivelor, unind sub aceeasi umbrela Office 365, Windows 10 si Enterprise Mobility & Security. Beneficiul direct al utilizatorului o reprezinta un mediu de lucru securizat, actualizat in permanenta si conform cu reglementarile de securitate, disponibil oriunde si oricand cu toate functiile necesare desfasurarii activitatii.
Suplimentar serviciilor de licentiere, migrare si suport tehnic pentru Microsoft 365, peste aceasta platforma IT Assist ofera solutii personalizate necesare in activitatea fiecare companii, precum solutii de condica, pontaj, gestionare concedii, recrutare sau alocare si gestionare sali de conferinta.

IT Assist mareste miza lansand in luna Octombrie 2018 in exclusivitate pentru companiile partenere urmatoarele servicii:

1. IT Assist Training Day, o serie de training-uri lunare in cadrul carora dorim sa invatam utilizatorii cum sa foloseasca intr-un mod cat mai eficient serviciile de producitivitate cloud, precum OneDrive, SharePoint, Teams, cum pot gestiona calendarul, task-urile, partajarea informatiei sau lucrul simultan al intregii echipe pe aceleasi documente.

2. Lansarea in stadiul de preview al IT Assist Order Bot, un serviciu de comanda si livrare rapida a echipamentelor iar pentru gama business de laptop-uri si desktop-uri, instalare si configurare automata a acestora, fara interventia personalului IT.
3. Servicii de securizare a site-urilor web, HTTPS as a Service, cu zero modificari in site-urile existente.

Misiunea IT Assist ramane aceea de a crea eficienta si valoare pentru clientii sai, intr-un strans parteneriat, prin oferirea de solutii si servicii IT la un nivel superior, create prin pasiunea si dedicatia pentru tehnologie avansata, inovatie si excelenta operationala.

 

 

DSF_1974.jpg DSF_1979.jpg DSF_2048.jpg DSF_2072.jpg DSF_2122.jpg DSF_2042.jpg

 

Folosim cookie-uri pentru a-ți asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru.
Prin continuarea navigării confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie conform Politicii de Confidențialitate.