Microsoft Award 2018

Posted by admin on October 9, 2018

Linkedin-01.png 

25 Septembrie, Bucuresti – IT Assist este premiat pentru al doilea an consecutiv de catre Microsoft. Dupa Microsoft Best Managed Services Provider 2017, anul acesta suntem onorati sa primim distinctia Microsoft Best Partner Productivity Solutions 2018.

Anul trecut am prezentat viziunea IT Assist 2017-2020 de digitalizare a companiilor pana la stadiul de AI-Driven Business, in care sisteme de inteligenta artificiala automatizeaza si gestioneaza procesele interne sau ofera recomandari si suport in luarea deciziilor de business.

Solutiile de cloud, securitate si colaborare Microsoft 365, Azure, Dynamics 365 ne ofera tehnologiile potrivite in indeplinirea acestei viziuni, motiv pentru care IT Assist a investit in ultimii ani in cresterea competentelor interne, in dezvoltarea de instrumente si procese specifice de implementare si migrare, precum si solutii de business ce raspund unor nevoi concrete din activitatea de zi cu zi a companiilor.

IT Assist, infiintat in 2006, este un furnizor de servicii IT in regim MSP (Managed Services Provider), servicii si solutii de colaborare, securitate si cloud, cu competente multiple pe tehnologii IT, avand peste 50 de specialisti certificati in Microsoft Azure, Microsoft Office 365, Microsoft Dynamics 365, Amazon AWS, Fortinet, Bitdefender, Cisco, Meraki, Ruckus, Barracuda.

Folosim cookie-uri pentru a-ți asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru.
Prin continuarea navigării confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie conform Politicii de Confidențialitate.