IT Assist - 365 Tips & Tricks – 26 Noiembrie 2018

Noiembrie_web-01.jpg

Continuăm seria de evenimente lunare IT Assist Training Day cu un nou seminar pe data de 26 Noiembrie, în exclusivitate pentru companiile ce beneficiază de serviciile IT Assist.

Cursul se desfășoară la sediul ALEF București, între orele 9:30 - 12:30, și se adresează în mod principal utilizării Office 365, pentru ca să puteți deprinde un stil de lucru optim în care să integrați toate resursele pe care Office 365 le pune la dispoziție.

Veți învăța să folosiți optim aplicațiile  Office 365 dar și interconectivitatea dintre ele pentru a produce un workflow mult mai rapid și eficient.

Pentru a oferi un mediu cât mai productiv și o întelegere ușoară a materialului parcurs, cursul va fi susținut de traineri calificați Microsoft și cu multă experiență hands-on:

  • Valentin Ghiță - Microsoft Certified Trainer  MCSA Cloud Platform

  • Bogdan DODU & Mircea MITU @ IT Assist – Microsoft Best Partner Productivity Solutions 2018

Training-ul se desfășoară la ALEF Distribution RO, bulevardul Dimitrie Pompeiu 6E, Pipera Business Tower Building, Etajul 8, București și va avea loc între orele 09:30 și 12:30.

Te invităm să ne confirmi participarea la acest eveniment prin completarea formularului din stânga.

Folosim cookie-uri pentru a-ți asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru.
Prin continuarea navigării confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie conform Politicii de Confidențialitate.