IT Assist Training Day – 17 Octombrie 2018

NL-01.png

În data de 17 octombrie sunteți invitați la debutul IT Assist Training Day, o serie de evenimente lunare de training pe tehnologii de colaborare, productivitate și securitate, create exclusiv pentru companiile ce beneficiază de serviciile IT Assist.

Primul curs se desfășoară la sediul partenerului nostru Alef Distribution și adresează utilizarea serviciilor Office 365 cu un impact semnificativ în activitatea de zi cu zi, precum OneDrive, Sharepoint si TeamsAcest curs este gratuit, fiind susținut de către IT Assist în cadrul unei campanii de educare și instruire.

Trainingul este de tip hands-on, aplicat, cu exerciții practice și scenarii de utilizare, din acest motiv laptopul fiind necesar pentru a putea asimila cât mai rapid noile informații.

Veți învață cum să folosiți serviciile de productivitate cloud, precum OneDrive, SharePoint, Teams, cum puteți partaja documente în cadrul organizației sau cu parteneri externi, cum puteți gestiona calendarul, task-urile sau cum puteți lucra simultan cu întreagă echipă pe aceleași documente.

Agendă:

  • Ofice 365 prezentare generală a produselor
  • Tips & Tricks Office 365
  • Integrarea produselor din suita Office 365

Training-ul se desfășoară la ALEF Distribution RO, bulevardul Dimitrie Pompeiu 6E, Pipera Business Tower Building, Etajul 8, București și va avea loc între orele 09:30 și 12:30.

Te invităm să ne confirmi participarea la acest eveniment prin completarea formularului din stânga.

Folosim cookie-uri pentru a-ți asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru.
Prin continuarea navigării confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie conform Politicii de Confidențialitate.