IT Assist - Microsoft Roadshow-ul de la Sibiu

Posted by alex_boostyourbusinessro on November 22, 2018

web2_roadshow.jpg

Astăzi am participat la Microsoft Roadshow-ul de la Sibiu, unde de-a lungul zilei mai mulți speakeri au susținut talk-uri despre strategiile de tehnologizare digitală cu ajutorul soluțiilor dedicate,sisteme conectate și procese avansate din punctul de vedere al nivelului de automatizare, printre care și colegii noștri, Bogdan Dodu și Mircea Mitu.

Evenimentul s-a adresat tuturor antreprenorilor care vor sa integreze soluțiile IT în funcționarea și dezvoltarea propriilor companii.

Ziua a trecut foarte repede peste noi, fiind fie captivați de talk-uri fie de discutiile cu partenerii cu care ne-am întâlnit în pauze.

La jumătatea zilei, colegii noștri, Bogdan și Mircea, au vorbit despre cum construiești boți inteligenți în cadrul Azure Bots Service, un element din ce în ce mai necesar în ecosistemul IT actual, prilej cu care au vorbit și despre Carmen și Andrei, cei doi boți pe care i-am creat.

Au luat un interviu live celor doi boți creați de IT Assist: Andrei, voicebot ce înțelege și comunică în limba română, și Carmen un chatbot inteligent ce înțelege intențiile exprimate și poate lua acțiuni contextuale.

Echipa IT Assist este deținătoare a 2 premii Microsoft, Best Managed Services Provider 2017 și  Best Partner Productivity Solutions 2018
De asemenea, este partener Microsoft cu 5 competențe Gold și 5 Silver.

 

12.jpg 3.jpg 22.jpg

Folosim cookie-uri pentru a-ți asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru.
Prin continuarea navigării confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie conform Politicii de Confidențialitate.