Microsoft 365 Technical Series

Posted by alex_boostyourbusinessro on June 12, 2019

Mircea Mitu a vorbit despre securizarea documentelor în infrastructura digitală a organizației cu ajutorul pachetului Microsoft Information Protection în cadrul unui eveniment din seria Microsoft 365 Technical Series. 

Microsoft Information Protection reprezintă un serviciu Cloud care oferă organizației opțiunea de a-și clasifica și proteja documentele și e-mailurile cu ajutor unor etichete ce pot fi configurate și gestionate cu ușurință de către administratori din interfața Security & Compliance. 

Cu Microsoft Information Protection, riscul erorilor ,,umane” este îndepărtat de capacitatea de a putea proiecta și impune parametrii de vehiculare a documentelor prin opțiuni precum Data Loss Prevention, Data Retention, Traking of Document Sharing și Access Revoking. Poți trimite e-mailuri securizate către utilizator de pe orice platformă, iar în ceea ce privește rețeaua internă, administratorii pot monitoriza și controla în timp real documentele din aplicațiile Cloud terțe. 

Tehnologia de criptare este integrată cu alte servicii de Microsoft Cloud și aplicații precum Office 365 și Azure ActiveDirectory. 

Dacă nu ai apucat să vii la evenimentul IT Assist, îți oferim noi toate informațiile de care ai nevoie în cazul în care te gândești că Microsoft Information Protection poate fi soluția ta de securitate. Până atunci, însă, fii cu ochii pe pagina noastră pentru a nu rata următorul eveniment!  

 

microsoft-technical-series-mircea-mitu-it-assist.jpg 

Folosim cookie-uri pentru a-ți asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru.
Prin continuarea navigării confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie conform Politicii de Confidențialitate.